Hét dala: Depeche Mode - In chains

Hét dala: Depeche Mode - In chains

Hét dala: Depeche Mode - In chains

Miért? Talán mert a legtöbbet kezembe vett, össze-vissza ujjlenyomatozott, majd nem megvett DVD a Depeche Mode Tour of Universe (Live in Barcelona) című koncertvideója. Be kellene ezt (is) szerezni, hiszen ki tudja, hogy kicsiDave mikor rontja el újra gyomrát. Azt hiszem, most már jöhetnének újra. Igen, tudom, hogy jöhetnének. Na, In chains.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr953314971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emerico 2011.10.31. 09:07:07

Ez pedig az In chains remixe Alan Wilder-től. Zseniális lett szerintem. Ez a tónus azóta is nagyon hiányzik a Depeche Mode zenéjéből.
www.youtube.com/watch?v=0nJ_1IjBHkk

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása