A fesztivál, ahol hárman tudnak olvasni

A fesztivál, ahol hárman tudnak olvasni

2011.10.31. | Horváth Oszkár

Semmilyen eredeti ötletünk nincs, én már minden videót Kemuritól kapok, az ő megfogalmazásában az alábbi videó a "white trash" kifejezésnek új értelmet ad. Az amerikai kultúrában a white trash a lecsúszott fehérbőrű, iskolázatlan, elszegényedett, nem nagyvárosi réteg, gyakorlatilag a Jerry Springer show vendégköre. Az alábbi film a legkeményebb Insane Clown Posse rajongók összehordása, nagyon szépen kifestve, kivarrva. Ha egy mondatban kéne összefoglalnom, akkor nagyon sok Ronald McDonaldnak öltözött gyerek egy rakáson, akiknek a szülei rokonok, és nem azért, mert összeházasodtak.

  • A dagadt 1:00-nál sörpadon melbourne suflizás (x-elés) még egész jó kép, röviddel ezután már leköt a kérdés, hogy a family-t úgy kell-e mondani, hogy "fe-má-li"
  • Teljesen világos, hogy ezek ugyanolyanok mint az emók, csak idősebben. Lemajmolás énekes kinézetét = menőnek gondolás. KISS. Az arcfestés meg a sminkelés amúgy nagyon kemény dolog. Nálunk 3 éves kortól csinálják kis lepkékkel, lásd Google, úgyhogy mi nagyon kemények lehetünk. Nem véletlen, hátrafelé nyilazás.
  • 25 éves csaj: “a bátyámat szeretem a legjobban, mert már 11 éve ismerem!” (Mónika-show lakmuszpapír)
  • Ezt az Insane Clown Posse-t nem úgy néztük a youtube-on hogy nem tudtuk eldönteni, hogy vicc vagy nem, és hogy PAIN vagy Szintiboy sorsára jut-e? A szöveg azon a szinten van, mint amikor a Balázs showban szerelmes verset ír Nyolcáltalános 1. Nyolcáltalános 2-nek. "A szerelem irántad úgy hat át, hogy sokáig szeretném még érezni ezen a Földön a bőrödillaTÁT.", ilyesmi.
  • 5:40-nél a szakállas-szemüveges nálunk gimiben színjátszókörös, aztán szabad bölcsészet alapszakra jár és esztétikára szakosodik, és nem bedrogozva bazmegol egy kempingszékben.
  • 7:00: my name is Maniac (csaj!). Ez tuti valami csetes név, ez a csaj itthon a Schönherz koleszban lakna és nem azért lenne belé minden fiú szerelmes, mert amerikai létére sárgák a fogai, hanem mert egyedül ő counterstrike-ozik. Minden mondat végén höHÁ.
  • Minőségi intermezzo: 9:07-nél vállalható mell!
  • 10:40-nél úgy beszél egy fekete csaj, mint egy igen műveletlen fehér. Ő a white trash, aki black, ennél lejjebb nincs! Elmondása szerint munkahelyeket hagyott ott, hogy jelen lehessen ezen a fesztiválon. Nyilván CBA pénztáros, asztalleszedő, és allergén kozmetikumokat tesztelő statiszta lehetett. DE! Dolgozott már, félek, hogy ez nem mindenkire igaz a videón.
  • 11:40-nél ha jól értem, egy srác 2 napot töltött el valaki másnak a csajával a legnagyobb boldogságban, mire végre előkerült a “boyfriend” és elvitte a csaját. Addig az ugyanúgy viselkedett, mintha a pasijával lenne, csak nem vele. Korrekt, takaroks menyecske.

 

Úgy érzem, ezen a fesztiválon nincsenek civil sátrak, Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Greenpeace, esélyegyenlőségi programok, EU...

  • 13:40: "van nálunk alkohol, és petárda. Mi kellhet még a boldogsághoz?" De tényleg, MI? Nem? Mi? Nem félni a petárdától = menő. Hiszen a legtöbben félünk tőle nyilván, rendkívül félelmetes. Sokat segítene az emberi fajon, ha nem mi volnánk a csúcsragadozó, vagy csak simán beengednénk a medvéket a citybe.
  • Minőségi intermezzo: 14:00: ez kivételesen jó, teljesen oké flow.
  • 16:20 terhesen cigizés nagyon büszkén. A szülei is ezt csinálták, plusz még testvérek is voltak. Ha valaki nem jutott még el az USA-ba, javaslom, hogy ne azokkal az államokkal kezdje, amik nem érnek viszonylag nagy vízfelülethez Nyugaton vagy Keleten. Csak mondom, hogy George W. ha nem elnök lett volna, itt visítozna elővett fasszal.
  • 18:00: “orvos leszek meg minden, geci. Mert tetszik ez az embereknek segítősdi meg minden, geci.” Az orvossá válás ambícióját ilyen testközelből utoljára Nagy Ő Anikónál figyelhettük meg, aki egyszerre készült az alapfokú nyelvvizsgára és befejezni az orvosit. (A kérdésre, hogy "miért, hol tartasz", azt válaszolta, hogy kéne már felvételizni.)
  • 20:05: na itt az esztéta csávó párja, a másik geek, aki Magyarországon nem menne már társaságba. Londonban lehet megfigyelni olyan csajokat a szórakozóhelyen, akik nálunk, az egészséges magyarhonban már inkább otthonmaradnak szombaton. De ez a szabadság, ettől olyan ez az Amerika, hogy mindenkinek megvan a helye, és ezt a fentiektől függetlenül tényleg teljesen komolyan mondom, ez tényleg pozitív. De ettől még ennek a gyereknek is otton kéne ülnie a számítógép előtt és valami Trefort chat szerűségre női néven bejelentkezve kamuképet küldeni magáról és titkolni, hogy meleg. Az volna egészséges.

Nem tudom, feltűnt-e, de az egész társaságból leginkább a két szemüveges résztvevőt kritizálom. 22:16-nál van a harmadik (az a lány amúgy Rafi a Torrentéből). Mert összesen 3 szemüveges van 10.000 között. Nem azért, mert olyan kurva jó a szemük (bár lehet hogy a családon belüli szaporodás bearanyozza a látásért felelős génállományt). Hanem mert ketten tudnak olvasni.

Minőségi intermezzo: 22:07-nél vannak a pall mallos lányok, a jobboldali valószínűleg debreceni, mert elég jó csaj. Figyelem: nem szólal meg, ezért bármit gondolhatunk róla, de NINCS szemüvege, tehát nem tud olvasni. Valószínűleg az ő szülei mindketten szépek voltak (hiszen testvérek). Ő még csak első generációs vérfertőzés.

A másiknak annyira csálé a csöcse, hogy még a testfestés is félrehord rajta, ilyet még a világ nem látott! Vagy a testfestő keze munkáján lehet látni, ahogy leért benne a literes sör meg a növényvédőszer: a baloldali csaj rendezői jobb mellével kezdte (B2), ott élesek a kontúrok, pontos vonalvezetés. Aztán ment B1-re, ott a grafika rendben van, csak az OFFSET van elkúrva, gyakorlatilag feljebbkalibrálta a kezét egy negyedemlőnyivel. Aztán jött a csaj, akit talán egyedül itt nem akar megdugni senki, mert ő a többségi gondolkodás szerint néz ki jól, és J1-en sikerült egy fehér csíkot húzni amolyan felvont jobb szemöldöknek. J2-t pedig már egy kisgyerekké boldogult művész festette, itt ért le a növényvédőszer vagy a pot pourri a csávó lábfejéig.

Azért amikor legközelebb látjátok Ronald McDonaldot, emlékezzetek, honnan jött. WHOOP WHOOOOOOOP! Eszem megáll.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr493341947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baszki.orsi 2011.10.31. 19:45:52

sziasztok!
egyet értek alapvetően a cikkíróval, ostoba, kövér, gáz amerikai arcok, de legalább nem ostoba gonosz náci redneckek, hanem békés srácok, akik együtt füveznek egy távoli farmon, nem pedig másokat vernek meg. ráadásul itthon is épp elég gáz arc van, de az ország méretéből adódóan nyilván nem lehet összehozni egy helyre ennyi ilyen arcot, csak az egyesült államokban.
btw "25 éves csaj: “a bátyámat szeretem a legjobban, mert már 11 éve ismerem!” (Mónika-show lakmuszpapír)" - a lány pont azt mondta, hogy ezt a srácot (brother, tudod, bro, nem testvér, hanem tesó...) 11 éve ismeri, és bár nem vérrokona, fontosabb neki, mint a családja.
szóval ték it ízi ;)

teddypicker 2011.11.01. 07:36:22

ezután mondja valaki, hogy a sziget igénytelen..eszem faszom megáll.... :))

rettentó 2011.11.02. 07:57:07

@baszki.orsi: bizony, lehet, hogy nem tudják, ki az a Shakespeare, és nem fognak egyetemre menni, de van szívük. Azért köszi a posztot, színesíti az oldalt egy kis szociográfiával.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2011.11.02. 09:52:31

Ezek az emberek tartják el a következő jelenségeket: óriáskerekes monstertruck versenyek, indianacar, pankráció, roncsderbi, otthoni fegyvertartás, polgári milícia, szipuzás, ittas-pajta tánc, kukoricacélbadobás, baba-mama szépségverseny. Valahol kultúrát mentenek.

rettentó 2011.11.02. 12:30:04

Az Oasis és a Coldplay sikeréért viszont biztos nem ők a felelősök :-)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása