A Nap Dala: Helloween - Halloween

A Nap Dala: Helloween - Halloween

2011.11.01. | Péter Bócsi

Nem bírom ki, hogy a mai nap - Mindenszentek, azaz Halloween - apropóján ki ne tegyem ezt a dalt. A nóta egy fiatal, de abszolút csúcson lévő Kiskével és még  Kai Hansennel készült, és hogy úgy mondjam, kellően „tökös”, hogy ma megemlékezzünk róla.
Az egy dolog, hogy már vagy 20 éve nem hallgattam meg, az meg egy másik, hogy most viszont szinte ugyanúgy tetszik, mint 1987-ben, amikor a pelyhedző állú siheder barátaimmal rongyosra hallgattuk a hamis jugoszláv Keeper I. kazettát. Hm, szép idők voltak, egy szaros kis magnó a lakótelepi beton ping-pong asztalon, amelyből suli után bömbölt a Helloween, s mi voltunk a világ urai!
A fanoknak és a kitartóbbaknak itt az eredeti verzió (ami a maga több, mint 13 percével olyan hosszú, hogy pár tököt lazán kibelezhettek, amíg meghallgatjátok), a kezdőknek pedig lent a video-edit.
A tök meg tele van vitaminokkal, karotinoidokkal, a magja pedig állítólag csodákat művel a prosztatával is. Ajánlom minden hozzám hasonló, öregedő rockernek!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr553341195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Torzonborz Torkosborz (törölt) 2011.11.01. 15:46:44

Ez egy nagyon karcsú változat.
Az eredeti ugyanis 13 percnél is több.

2011.11.01. 17:25:10

Szeretjük ezt a Dalt, bizony! Régebben minden 10. 31-én szabályos Helloween-estét szoktam tartani, de sajnos idén ez elmaradt. Ma viszont bepótolom. Lesz itt minden, a Starlight-tól (1985), az Are You Metal-ig (2011) és persze a Halloween sem maradhat ki. :)))

kulcsar2011 2011.11.01. 17:35:07

a halloween az okt. 31., azaz a mindenszentek eloesteje (all hallows' eve), a nov. 1. a mindenszentek, de az mar nem halloween,
a nov. 2. pedig a halottak napja (ez itt nem jott elo, de okosodjon a latogato)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása