Újra színen a Seen

Újra színen a Seen

2011.11.10. | Rálf atya

Ha valaki emlékszik az Esclin Syndo-ra -bízom benne, hogy sokan vannak- talán arra is emlékeznek, hogy a hangszereseknek volt egy zenekara, amit egy az egyben magába szippantott Sándor Dani és Berger Dalma, így lett az Esclin, illetve az a zenekar volt a Seen. Nem kell nagy agynak lenni, hogy kikövetkeztessük, hogy ha az Esclin tetszett, akkor nagy eséllyel a Seen felfogása is be fog jönni.

Azóta Dalma a Seen sorait is elhagyta, vagy történt is bármi, a lényeg az, hogy a Káli-medencében, a szabadban felvett LEMEZRE már nem Dalma éneke kerül fel. Mert lemezről már az Esclin-es időkben is szó volt,  de az ismert okok miatt parkolópályára került. Végül a Grand Mexican Warlock-ból is ismert Undos szolgáltatta az énektémákat, azt hiszem évekig lehetett volna agyalni, de jobb döntést ennél nem hozhattak volna.

Szóval újra aktív a Seen, kész a lemez, sőt lesz lemezbemutató is: pénteken, 11.11-én a Barba Negra klubban, fellépnek még a Subscribe, a Road és a Subliminal Merger.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr23364601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása