Földönkívüli nyugalom

Földönkívüli nyugalom

2011.11.16. | Horváth Oszkár

Nem tudom, hogy ezt a zene vagy a videó rovatban süssem-e el. Azt sem tudom, hogy miközben ezt nézem, azt érzem vajon, hogy minden rendben lesz, és nyugodtan hátradőlhetek, vagy azt, hogy még meg sem születtem.

Egy biztos: ez a látvány az utolsó reményünk, hogy ha rosszindulatú ufók jönnek a Föld közelébe, nem mernek majd leszállni.

"Meggondoltam magam, mégsem megyünk be. Furcsa egy hely ez." (Arthur király)

 Ne kelljen könyörögni, hogy teljes képernyőn nézzétek!

Earth | Time Lapse View from Space | Fly Over | Nasa, ISS from Michael König on Vimeo.

A vimeon fel van sorolva, hogy a 18 jelenet közül melyik hol lett rögzítve, valamint hogy ez az amúgy dallamokban nem túl bőkezű ambient zene, ami tökéletesen passzol az űrbe, a minimal technós Jan Jelinek Do Dekor című trackje, nem egy mai darab. Azért a NASA is szépen beválasztott, jó lehet a DJ-jük, vagy a musical supervisor.

Vajon mi megy náluk a liftben?

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr363374207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kilobike 2011.11.16. 08:35:15

Szép. Zene kicsit feszült, de a képek magukért beszélnek.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása