Utánanéztem: Andy Allo, az ismeretlen díva

Utánanéztem: Andy Allo, az ismeretlen díva

Na, kinek van meg a csaj? Nyilván senkinek. Nos, ő volt az a hölgy, aki a szigetes Prince koncerten beindította a bulit. Nyilván erre sem emlékszik már senki, Prince sem. A buli után "kénytelen" voltam utánanézni a Google-ben, hogy ki ez a csaj, aki egyfelől Prince balján játszott a gitáron, majd külön számot is énekelt a műsorban, mely szerintem a műsor egyik legérdekesebb része volt. (Azóta utánanéztem a dal címe: The Look of Love, a hölgy neve pedig Andy Allo.)

Na, a lényeg, hogy megtaláltam a hölgyet. Finoman szólva megkapó jelenség. A lenti pár videót nézve rájöttem, egy ilyen koncertre lenne most szükségem. Jöjjön le a Gödörbe, vagy az A38-ra, legyünk ott hetvenen teljesen véletlenül, ne legyen tolakodás, meg hype és másnap azt mesélhessem el, hogy csodát láttunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr703256594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása