Nem mindennapi DJ-párosok a Dürerben

Nem mindennapi DJ-párosok a Dürerben

Szombaton érdekes buli lesz a Dürerben, hiszen a Recorder magazin, újabb lapszámának megjelenését filmesek, bloggerek és zenészek ritkán hallható DJ-szettjeivel ünnepli.

Bár speciel engem az este ugyancsak fellépő Hangmás zenekarral ki lehet kergetni a világból, de az a minimum, hogy a Recorder blog ünnepségét mellszélességgel támogassuk, főleg, ha ilyen jellegű értékteremtés az irányvektor.

Az este során fellép a hazai posztrock külföldön is sikeres képviselője, a Marionette ID, valamint a Neo dobosa, Tomek és DJ Pozsi, a korábban B-oldalon is bemutatott Drum and DJ formáció, őket pedig a Heaven Street Seven két tagjának, Szűcs Krisztiánnak és Németh Róbertnek az erre az alkalomra összeállított, speciális DJ-szettje, valamint a Kodály Method projekt alapítóinak, Rév Marcell operatőrnek és Szimler Bálint rendezőnek hiphopdús lemezpakolgatása követi.

Majdnem elfelejtettem, van még grátisz is: ha szereted a magazin címlapján messzibe révedő Lana Del Rey-t, akkor a sorban állás közben úgy sakkozz, hogy te is hozzájuss az ingyen cd-hez, hiszen az minden 25. belépőjegyhez ajándékba jár.

Az esemény a Facebookon: Recorder 004 Party

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a B-oldal Facebook csoporthoz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr934084647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása