Mit érdemel Michael Angelo Batio?

Mit érdemel Michael Angelo Batio?

Többször savaztam már a kettő- és több nyakkal megáldott gitárokat és azok használóit, de most azt hiszem megtaláltam a legnagyobb közellenséget. Tudom, egyesek majd azt mondják, Michael Angelo Batio egy zseni, én viszont azt kérdem: mit érdemel az a gitáros, aki ennyire megalomán fasz? Hogy találhatta ki ezt a több törzzsel rendelkező gitár dolgot?

(Meglepetés: úgy tűnik, a csóka júniusban Budapestre látogat.)

Ha tetszik a cikk, csatlakozz a B-oldal Facebook csoportjához!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr94096663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

debilissimus 2012.02.19. 23:11:57

Savanyú a szőlő? Nos, az, hogy hány törzse van a gitárnak,tök mindegy. Amit csinál az vagy tetszik,vagy nem. (nekem igen) DE! Gondolkodtál már azon, hogy milyen agya van ? Ilyen szintű függetlenítés és/vagy összehangolás a két kéz és agyfélteke közt legalábbis érdekes.Mindegy is. Lényeg, hogy valakit lehessen fikázni.Igaz-e? Attól, hogy " megalomán fasz"-nak tiszteled jobban érzed magad? Tényleg, jut eszembe: Volt már gitár a kezedben?

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása