Hány black-metal banda van Jamaicán?

Hány black-metal banda van Jamaicán?

Nyilvánvaló, hogy minden, valamire való rocker feltette már magának a kérdést: hány black-metal banda van Jamaicán? És Dániában? Na, de hány van Magyarországon? A Metal Archives (www.metal-archives.com) oldal szerkesztői hiánypótló munkát végeztek és betömik azt az információs űrt, melyet más oldalak képtelenek voltak. Wikipedia? Hagyják már! Metal Archives!

Nem az a szégyen, ha valamit nem tudsz, hanem az, ha nem tudod, hol keresd! A Metal Archives oldalán tudsz országra és műfajra is szűrni, így például azt a nagyon fontos infót is megkapod, Katar egyetlen heavy-metal bandája az Asgard Legionnaires, vagy pár kattintással kinyerhető, hogy hány viking metal együttes van Izlandon. Lehet ezen infók nélkül élni?! Ugye, hogy nem. Az meg külön ajándék, hogy a R.I.P. menü alatt a metal hősi halottjainak listája a halálokok megjelölésével szerepelnek. (Nem meglepetés, ország szerint sorba lehet állítani az egykori kedvenceket.) Mondtam, hogy hiánypótló!

Az Encyclopaedia Metallum nem hiányozhat egyetlen metal rajongó internetes kedvencéből sem. Nincs kérdés.

Szóval? A képen látható barátom kérdezi, kérdezteti: hány black-metal banda van Jamaicán? (A kézfogással és a barátkozással azért óvatosan!).

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr304322427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.03.20. 22:44:15

Sokszor olvastam ezt az enciklopediat.
Nagyon atfogo es szinte a legkisebb underground bandakrol is van benne info.

gawiii 2012.03.21. 00:21:40

és benne van az ismeretlen metal zenekarom ismeretlen előd zenekara. beszarsz

Zeneőrült 2012.04.01. 21:06:41

Az amerikaiak ezt az oldalt is elintézték :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása