Sztárok filmes bemutatkozásai

Sztárok filmes bemutatkozásai

Az alábbi 3,5 percben 36 színész filmes debütálásán hümmöghetünk. Hümm. *

* A videón feltűnik: Jack Nicholson, Johnny Depp, Nicolas Cage, Anthony Edwards, Eric Stoltz, Woody Harrelson, Wesley Snipes, John Krasinski, Zach Braff, Jon Hamm, Ted Danson, Whoopi Goldberg, Mark Wahlberg, Madonna, Matthew McConaughey, Renee Zellweger, Jack Black, Jamie Lee Curtis, Michelle Pfeiffer, Robert Duvall, Rob Lowe, Shirley MacLaine, Sylvester Stallone, Emma Thompson, Sharon Stone, Luke Wilson, Owen Wilson, Richard Pryor, Jonah Hill, Matt Damon, Halle Berry, Robert DeNiro, Woody Allen, Tom Selleck, Eddie Murphy, Kevin Bacon.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr464365942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillámpóni 2012.04.05. 23:38:43

Jennifer Aniston filmes debütálása pedig talán a www.youtube.com/watch?v=B1fjPf5mrBQ . Jó szar film, de ami azt illeti az én kedvencem mégsem ez, hanem a Leprechaun 4 (In Space) a szériából. Na mindegy, hiányzott a listáról.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.06. 07:10:55

Hümm.
Jó megértem, hogy ilyen is kell, nekem mindössze egy bajom van a filmekkel, hogy azok mind csak a múlt, de mi van a jelen sokkoló valóságával? Például azzal, hogy új szélsőjobboldali párt alakul, máris elkezdődött az alapító megfenyegetése. Senki nem beszél róla, pedig ma reggeli friss hír.

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2012.04.06. 07:57:01

Jack Nicholson és Robert de Niro nem az összeállításban szereplő filmmel debütált a vásznon. :(

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása