Dave Grohl a Soundgarden koncertjén

Dave Grohl a Soundgarden koncertjén

Tudtuk, tudjuk, hogy mennyire jó fejek a Foo Fighters tagjai, akik tisztelik a kort, elismerik a legendákat és még maguktól sem szálltak. Ez utóbbit és a jófejséget bizonyítja az alábbi videón Dave Grohl, aki a tömegben, a színpad előtt tombolt tavaly végig egy Soundgarden bulit. Testőrök, flitter és pojácáskodás nélkül.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr904457270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

potter 2012.04.18. 22:26:57

Szerintem óriási. Maxiriszpekt neki.

gawiii 2012.05.01. 23:28:36

jó arc a vén dávid de mint soundgarden rajongó, erős ellenérzéseim vannak azzal kapcsolatban, hogy valaki egy koncerten 4 és fél percig a fényképezőgépével szarakodjon. most vagy leszarja vagy arrafele dunát lehetne rekeszteni a soundgarden koncertekből. én meg vagy mérges vagy irígy vagyok :)

gawiii 2012.05.01. 23:30:32

amúgy meg soundgarden meg at the drive-in egy évben egyszerre? BAZZ. most kéne meg mutatni hogy 20 éves európa legturbóbb fesztiválja......

Chino 2012.05.07. 14:45:48

És a közönség sem semmi, hogy nem támadják le, mert azért csak csak felismernek egy ilyen legendát :) De mondjuk igaz, hogy én is odaintenék, hogy helló, aztán meg élvezném tovább a koncertet.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása