Nyerjél páros EFOTT hétvégi jegyet

Nyerjél páros EFOTT hétvégi jegyet

Amíg idén a legendás Közgáz tábor Tatáról Balatonkenesére költözik, addig az 1976 óta évente más-más helyszínen megrendezésre kerülő EFOTT fesztiválnak 2012-ben Velence ad otthont. Aki nem tudná a másik fontos infót, az EFOTT idén július 3-8. között kerül megrendezésre.

A nyitó nappal együtt 5 fesztivál napot kínáló EFOTT zenei programjai mellett számos kulturális és sport programot, nem mellesleg fürdési lehetőséget is kínál a vizsgaidőszakot abszolváló érdeklődőknek; ráadásul a külföldiek közül Dub FX, a Freestylers, valamint mindenki fogorvosa, Dr. Alban is tiszteletét teszi Velencén.

Amennyiben szeretnél 1 db páros hétvégi jegyet nyerni az idei EFOTT-ra, akkor nem kell mást tenned, csak JÓL válaszolni az alábbi kérdésre. A válaszokat (a rosszakat is) az overdrive@b-oldal.hu címre várjuk. A leggyorsabb kiscserkész nyer!

A kérdés pedig: hol rendezték az első EFOTT fesztivált 1976-ban?

A magyar Madonna 1987-es (EFOTT-os!) koncertje se zavarjon meg titeket a jó válasz elküldésében.

UPDATE: mindenkinek köszi a jó válaszokat (csak jó jött!), de a nyertes megszületett. Pedig nem is kelt korán, 8:38-kor jött a jó válasz. Mindenki gondolkozzon el a saját pepecselésén!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr94508311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2012.05.16. 04:03:51

Én csak azt tudom, hogy mikor rendezték...
Ezér' nem jár valami? Csak a szám? :-)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása