Interjú: Wattican Punk Ballett

Interjú: Wattican Punk Ballett

A Wattican Punk Ballet nevű lehengerlő örmény geg-tánc-punk duó tagságát két testvér alkotja, Karen, a férfi, és Gaya, a nő, vagyis az a két Arutyunyan testvér, akik felénk leginkább a legendás örmény pszichedelikus zenekar, a Deti Picasso két oszlopaként vált ismertté. Zenéjükben megannyi különös elem keveredik izgalmas és lenyűgöző egységgé: találunk benne pszichedelikus rockot, táncos punkot, eltorzított és kiforgatott pop hatásokat, valamint színpadi megjelenésükben szinte színházi megoldásokat, húzásokat. Gaya és Karen a duó-formációra szabott zeneszerzési, előadási és kreativitási határait feszegetik.

Mutatkozzatok be a B-oldal olvasóinak!

Mi vagyunk a Wattican Punk Ballet freak elektro rock punk duó. Ketten vagyunk testvérek és a Deti Picasso és Másfél zenekarok tagjaiként is ismerhettek minket. Moszkvában kezdtünk el zenélni és nemrég költöztünk át Budapestre. Tavaly októberben alapítottuk a zenekart és azóta zúzunk európai klubjaiban és fesztiváljain.

watt.jpg

Mi a helyzet albumfronton?

Idén ősszel tervezzük az első online EP-nk megjelenését, stúdiólemezzel viszont csak jövőre kezdünk el foglalkozni.

Mi a TOP5 előadó / zenekar, mely hatással volt rátok?

dEUS, Soul Coughing, Flaming Lips, Future of the Left, AC/DC.

A közeljövőben hol láthat titeket a közönség?

Szigeten augusztus 8-án, az Akváriumban a Listener előzenekaraként augusztus 14-én, a Fekete Zaj fesztiválon augusztus 18-án, vagy az A38 hajón szeptember 14-én a Másféllel és Alba Hysenivel közösen. Külföldön pedig Franciaországban, Szerbiában, Németországban és Szlovéniában turnézunk a nyáron.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr404618764

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.29. 10:51:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása