Interjú: Hó Márton és a Jégkorszak

Interjú: Hó Márton és a Jégkorszak

Mutatkozzatok be szépen a B-oldal olvasóinak!
Mi vagyunk a Jégkorszak, szeretünk fázni és szeretünk mindenkit, aki eljön a koncertünkre. Minden infot meg lehet rólunk találni a Facebook-on.

Mi a helyzet albumfronton?
Albumfronton a helyzet változatlan. Már megjelent egy lemezünk, a "Dalok a fürdőszobából" (letölthető/meghallgatható itt: www.jegkorszak.bandcamp.com), és már írjuk az új számokat a következő lemezre. Kettő már készen van, amit valószínűleg majd be is mutatunk idén az információs szupersztrádán. 

Mi a TOP5 előadó / zenekar, mely hatással volt rátok?
Radiohead, Sigur Rós, Beck, Cseh Tamás, Hiperkarma.

A közeljövőben hol láthat titeket a közönség?
Legközelebbi közeljövő: július 7., KÖRF Fesztivál, Békéscsaba, valamint mi nyitjuk a Mayberian Sanskülotts-al a Soundkitchen Klubot a Toldiban július 13-án.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr404638417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása