Interjú: Kamikaze Scotsmen

Interjú: Kamikaze Scotsmen

A Kamikaze Scotsmen 2011 nyarán alakult Budapesten, a Keleti Blokk Művészeti Központban. A zenekar szokatlan hangszerelésben, valamint sajátos felfogásban közelíti meg a rock világát (azon belül is talán a progressive/psychedelic/artrock hármashoz húz a csapat).

Mutatkozzatok be a B-oldal olvasóinak!

Mi vagyunk a Kamikaze Scotsmen. Hangosak vagyunk, cintányérokat törünk, bakeliteket gyűjtünk, szeretjük a matematikát és a friss kávét. Élőben jobbak vagyunk, mint holtan, koncertjeink intenzív audiovizuális egész estés Disney mesék az egész családnak!

Mi a helyzet albumfronton?

Februárban adtuk ki első EP-nket "Prologue" címmel, mely egyben kisfilm is. Meghallgatható/nézhető a Youtube-on. Ráadásul őszre várható a következő anyag.

Mi a TOP5 előadó / zenekar, mely hatással volt rátok?

King Crimson, Beatles, Mars Volta, John Frusciante, Szergej Prokofjev

A közeljövőben hol láthat titeket a közönség?

Augusztus 10-én Budapesten, Toldi Moziban. Azaz ma!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr294705249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása