Játék: Nyerj jegyet a Budavári Sörfesztiválra

Játék: Nyerj jegyet a Budavári Sörfesztiválra

rednex.jpgVéget ért a Sziget, de nem nagyon szabad szomorkodni, hiszen augusztus 29. és szeptember 2. között ismét megrendezésre kerül a Budavári Sörfesztivál, mely ünnepen közel 200 fajta hazai és nemzetközi, ismert és kevésbé ismert sör és sörkülönlegesség lesz kóstolható.

A sör ünnepét idén egy nappal hosszabb ideig, öt napon keresztül, és nagyobb helyszínen – a tavaly jól bevált Hunyadi udvar és az Oroszlános udvar mellett a Savoyai teraszon – rendezik meg. Újdonság viszont, hogy idén kaphatók lesznek két deciliteres kóstoló-adagok  akik egy este több sörfajtát is szeretnének megkóstolni úgy, hogy közben az elfogyasztott mennyiséggel végig mértéket tudjanak tartani. A Budavári Sörfesztiválon megtalálható sörökből a folyamatosan bővülő lista elérhető a www.budavarisorfesztival.hu oldalon.

A sör mellett a zene is nagyon hangsúlyt kapott, hiszen közel 40 zenekar lép fel az eseményen. Az esemény sztárvendége a dancefloor korszak egyik kultikus csapata, a Rednex!

A svéd zenekaron kívül  a programban többet között helyet kap a Republic, Ganxta Zolee és a Kartel, Keresztes Ildikó, Nagy Feró, a Firkin, a Joe Cocker Cover Band, illetve a Paddy & The Rats. A zenei produkciók mellett stand-up fellépők sora is várja a közönséget, a sörfesztivál nagykövetén, Aranyosi Péteren kívül a Dumaszínházból előad Kiss Ádám, Mogács Dániel, Kormos Anett, és Hadházi László is.

JÁTÉK: 4 napijegyet sorsolunk ki az eseményre, azok között, akik legalább 3 Rednex dal címet küldenek az overdrive@b-oldal.hu email címre. Az első 4 játékos nyer, a nyertesek neveit augusztus 20-án hozzuk nyilvánosságra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr894709630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása