Mick Harvey vasárnap este a Hajón

Mick Harvey vasárnap este a Hajón

mick.jpgVasárnap este Nick Cave és PJ Harvey zenésztársa, a sármos kiállású balladaszerző, Mick Harvey először lép fel Magyarországon, azon belül pedig az A38 hajón. Mick Harvey neve a Bad Seeds és a Birthday Party zenekarok rajongóinak ismerős lehet, hiszen mindkét bandában a gitárosi posztot tudhatja magáénak.

A zenész karrierje szorosan összeforrt Nick Cave-ével - hiszen a hetvenes évek közepétől zenélnek együtt - és bár sikerei csendesebbek - a PJ Havey-val csak névrokon Mick Harvey egyedi technikájáról és filmes munkáiról is híressé vált. (Meglepő módon Mick nem tagja a Grinderman-nak.)

A Nick Cave rajongók nem zsákbamacskát vesznek, ha jegyet váltanak a vasárnapi koncertre, hiszen hasonló melankóliát és balladai hangzást hallhat a nagyérdemű, kiegészítve a zenész egyedi gitárjátékával.

Jegyek az A38 hajó honlapján is kaphatóak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr754858464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása