TOP1 partikellék EVÖR

TOP1 partikellék EVÖR

Az év vége felé nem csak a zenés céges mulatságok, de a baráti elhajlások is megszaporodnak, melyek élvezeti értékét a Strongbow Gold szokatlan fejlesztése is kiegészítheti. Az alábbi prezentáción keresztül lássuk magát a partikelléket.

Ahogy a videón látható, az eddig megszokott sms üzenőfalak, vagy LED vetítések helyett egy korszakalkotó partikellékkel állunk szemben, mely talán nagyobbat üt, mintha Uhrin Benedek lépne elő a színfalak mögül a Rebeka című atomslágerével. De mi is ez a Startcap?

A mély technikai elemzést elkerülve röviden: a Startcap tulajdonképpen a világ első digitális kupakja, melyhez egy programozható úgynevezett RFID tartozik. Amint kinyílik egy Strongbow üveg, a legközelebbi RFID leolvasó észleli az üveg chipjét, és azonnal jelez a központi egységnek, amivel aktiválja a megfelelő kapcsolót – majd jöhet a meglepetés! Konfetti, fanfárok, vízesés, szélgép, csillámágyú (csillámpónikkal, vagy nélkülük), esetleg megszólal a kedvenc dalod, melyet más buliban sosem adnak le. Vagy éppen Erika Eleniak lép ki a szülinapi tortádból.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr944938360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása