Interjú: The Trousers

Interjú: The Trousers

the trousers_0.JPGB-oldal: Mutatkozzatok be a B-oldal olvasóinak!

The Trousers: 2006 óta aktív a zenekar. Stílusunkat valahova a 60-as, 70-es évek kemény rockja (Rolling Stones, Iggy & The Stooges, Black Sabbath) és a kortárs garázsrock (Black Rebel Motorcycle Club, The Hellacopters, The Black Keys) közé helyeznénk. Első lemezünk (Planetary process) 2008-ban jelent meg, a némileg indie-rockos „Blood for you” c. kislemezünk elég szép sikert ért el itthon és külföldön is. A hazai klubok és fesztiválok mellett jártunk Németországban, Belgiumban, Dániában, megjelentünk az USA-ban és Franciaországban is. Második, stílusában jóval kiforrottabb albumunk, a Soul machine 2010-es, ezt 2011-ben Fonogram díjra jelölték a legjobb hazai hard rock lemez kategóriában. Rendszeresen koncertezünk itthon és külföldön is, legutóbb egy cseh mini-turnén voltunk az Ozone Mama társaságában.

A zenekar felállása: Kőváry Zoli (ének, gitár), Locke Peti (Gitár), Iliás Ádám (basszus). Cs. Szabó Zoli (dob). Rendszeres vendégzenészeink Derecskei Zsolt (billentyűk) és Csányi Rita (vokál).

B-oldal: Mi a helyzet albumfronton?

The Trousers: Október közepén megjelent egy 5 számos EP-nk „Sister Sludge” címmel online elérhető. Ezen 4 dal található a készülő 3. albumról, ami valószínűleg tavasszal jelenik meg, plusz egy feldolgozás a Cornershoptól – az énekes személyes hozzájárulásával J . A nagylemezen 10 dal lesz, és Freakbeat lesz a címe. Mivel van egy jó svéd kapcsolatunk, remélhetőleg Skandináviában is megjelenik, ami az ilyesfajta muzsika fellegvárának számít.

B-oldal: Mi a TOP5 előadó / zenekar, mely hatással volt rátok?

The Trousers: The Rolling Stones, Iggy & The Stooges, Black Sabbath, The Hellacopters, Black Rebel Motorcycle Club

B-oldal: A közeljövőben hol láthat titeket a közönség?

The Trousers: December 15-én este 8-tól az Ozone Mamával játszunk a Gozsdu Manó Klubban, december 28-án pedig a Roham Bárban nyomjuk a Negative Art évzáró buliján.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr914962451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2012.12.14. 09:42:43

Sikerült egy 2007-es képet berakni amelyiken az ötből mára csak két tag van meg.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása