Sci-fi animációs filmet ajánlasz-e?

Sci-fi animációs filmet ajánlasz-e?

Tavaly év végén pótoltam pár animációs filmet, melyek nézése közben rájöttem, kifejezetten menők a sci-fi / utópisztikus történetet elmesélő animációs mozik. Az alábbiakban felhívnám a figyelmeteket 5 olyan filmre, melyek bár filmfesztiválokon előfordultak, de talán nem kapták meg a kellő hozsannát, mégis érdekesek lehetnek a film őrültek számára. (Nyilván nem mind illik be a klasszikus sci-fi kategóriába, sőt az utolsó egyáltalán nem.) Ugyanitt felhívás: szívesen fogadok hasonló tematikában született kellemes ajándékokat, kicsit újszülöttnek érzem magam e műfajban és szükségem van a tápra. Addig is itt az én ajánlásom!

Metropia

A Scanner darkly

Renaissance

Fear(s) of the Dark

Waltz with Bashir

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr965020276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása