Koncert beharangzó Wrong Side of The Wall-interjú

Koncert beharangzó Wrong Side of The Wall-interjú

WSOTW band.jpgB-oldal: Meséljetek, mi a helyzet a zenekar háza táján?

WSOTW: Hát, hála az égnek, mostanság felpezsdültek az események, kijött az új, három dalt tartalmazó kislemezünk (amin már az új kolléga, Prepelicza Zoli basszusgitározik), volt ennek nem is olyan rég egy igencsak fergetegesre sikeredett budapesti bemutató bulija, és már a kapuban van a Düreres nagy horror-parti az Anna & the Barbies, a Mangod, a Haelo és a Csakazértis társaságában. Ezen kívül még pár vidéki buli is jön, és a fesztiválokra is próbálunk beügyeskedni. Klipet is szeretnénk az egyik dalra.

B-oldal: Hogy tervezitek a közeljövőt?

WSOTW: Hát, mint mondtam, most jött ki egy friss EP, album szinten nem tudom még, mi lesz, mármint hogy akarunk-e még teljes nagylemezt készíteni... Ez mostanság nagy kérdés, mivel azért egy 10-12 nótás nagylemezt nyilván sokkal többe kerülne felvenni, meg ha már ilyen van, ahhoz illik egy fizikai megjelenés is, ami szintén sok pénz, kiadó nélkül még több. Egyelőre maradunk szerintem az ilyen kisebb csomagoknál, meglátjuk, hova vezet ez az út.

B-oldal: Készítettetek egy új klipet az „Out Here” nótához. Milyen visszajelzéseket kaptok? Mi a hozzáadott értéke egy underground banda számára egy „hivatalos” klipet készíteni?

WSOTW: Annyira azért nem új már, azóta már kijött a 9 seconds dalunkra is :). De amúgy sokat ér egy jó klip szerintem, rengeteg pluszt tud adni az alapdalhoz, és manapság az emberek amúgy is egyre jobban igénylik a képi hatásokat a zenéhez. A Youtube pedig hatalmas fegyvertény a népszerűsítés körében, egy frappáns, ötletes, vagy épp profin megcsinált klip óriási segítség.

B-oldal: Az „Out Here” klipeteket a BlankTV is kipakolta a csatornájára, és kifejezetten pozitív reakciókat kaptatok rá a világ minden tájáról. Mennyire tudtok eljutni a külföldi zenehallgatókhoz? Láttok potenciált a külföldi mozgolódásban?

WSOTW: A BlankTV-s dolgon mi is meglepődtünk (egyébként a 9 seconds-t is kirakták ugyanígy), nagyon jól esett a sok kifejezetten pozitív kritika a világ minden tájáról. Külföldi bulikat persze bármikor nyomnánk, csak kvázi teljesen ismeretlenül rohadt nehéz úgy megoldani, hogy az út, a buszbérlés, és egyebek kijöjjenek nullára. Most már csak az kéne, hogy valami nagyobb booking agency-től is ránk találjon valaki a Youtube-on, vagy Facebook-on, Bandcamp-en, vagy bármilyen egyéb netes biszbaszon, és lássa, hogy van bennünk potenciál. :)

B-oldal: A közeljövőben hol láthat titeket a közönség?

WSOTW: Lesz ugye a düreres buli, március 1-én (azaz holnap!), március 31-én a gödöllői Trafóban zúzunk (az Apey & the Pea-vel és a Plastic Bitch-el), aztán április 2-án az Instantban mókázunk egyet Mangod-ékkal, és a Naked Truckers-el. Lesz még tavasszal valamikor egy székesfehérvári buli is, meg persze tűkön ülve várjuk a fesztiválos visszajelzéseket. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr185110406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása