Ki az a Seth Troxler?

Ki az a Seth Troxler?

Hát, ez az. Azaz pár napja én sem tudtam, ki ő, azóta viszont teljesen véletlenül megismertem, miután az egyik pesti romkocsmában a baráti beszélgetést annyira jól aláfestette egy muzsika (nevezetesen az első mix alább), hogy meg kellett kérdeznem a pultos lányoktól, mi megy a háttérben. Seth Troxler nyomta a fülbe csavarodó zenéjét. Azóta azt is megtudtam, hogy Seth "2012 legjobb dj" díját söpörte be a Resident Advisor nevű elektronikus zenei szaklaptól, szóval nem egyhurkapálcás a történet. Mi érdekes még egy dj-vel kapcsolatban? Semmi. Tedd a füledbe az alábbi 4 mix-t és döntsd el, hogy együtt utaztok-e tovább, vagy sem. 

seth-troxler-moustache.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr685114612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása