Játssz a Zagar-ral!

Játssz a Zagar-ral!

Április 3-án, azaz ma jelenik meg a Zagar együttes új albuma, a Light Leaks, melyhez kapcsolódó Facebook alkalmazással most CD-t, koncertjegyet és Zagar Ultrabook-ot is nyerhetsz!.

Az új album első dala, a Space Medusa - melyet a rajongók hangonként raktak össze a Facebook-on - egyből a slágerlisták élén landolt, de itt nem ért véget a zenekar "interaktívkodása", hiszen az új album borítóját egy kirakós játékban lehet összerakni, a résztvevők között pedig a fenti nyereményeket sorsolja ki a zenekar.

A Light Leaks lemezbemutató koncertje április 13-án lesz a Millenáris Teátrumban.

zagar_space_gyerek_3.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr845189396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása