Both Miklós: Kínai Utazófilm

Both Miklós: Kínai Utazófilm

Hendrix. Bartók. Napra. Barbaro. Radnóti-album. Népzene. Négyhúros, hegedűhangolású gitár. Rock. Both Miklós Folkside. Himalájában felvett album.

Both Miklós hazánk nemzetközi szinten is elismert etro-rock gitárosa, legtöbbeknek a Napra és a Barbaro együttesekből lehet ismerős, most viszont a vele készült HVG-interjút szeretném reklámozni, “A népzene és a nacionalizmus összemosása egyszerre hatalmas butaság és hihetetlenül kártékony fúzió.” – mondja a zenész és milyen igaza van. Ennyit a politikáról, mindenki elolvashatja az interjút, továbbgondolhatja azt, valamint megismerheti Both Miklóst, aki az utóbbi időben 4 hónapot töltött a Himalájában. Utazott, fotózott, kísérletezett, házasított az európai zenei gondolkodást a helyi zenével, melynek eredménye a decemberben megjelenő kínai utazólemez lesz. Ízléstől függetlenül érdekes vállalás ez, modern kori népzenei gyűjtés, nem véletlenül, hogy Both Miklóst az októberben megrendezendő sanghaji World Music Festival-ra is meghívták. Szerencsés fickó, irigykedem.

111_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr55498719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása