Beat Panama lemezbemutató a Toldiban

Beat Panama lemezbemutató a Toldiban

Szombat este a Toldi-ban egy album launch party keretében adja egymásnak át a DJ pultot DJ Bootsie, Occam, valamint az „újszülött” albumtulajdonos Beat Panama. Bootsie-ról, vagy Occam-ról már sokat beszéltünk, viszont kit takar a Beat Panama elnevezés?

Beat Panama, azaz Lázár Tamás (nem mellesleg Occam, azaz Lázár Tibor öccse) eddig az egyik leghíresebb hiphop partysorozat (Romlott Hazai) rezidens lemezlovászaként volt ismert, most pedig első művét, az Interception-t hozza el az érdeklődőknek. A lemez érdekessége, hogy alapvetően a Myspace-en született barátságok eredményezte együttműködéseken alapul, hiszen Beat Panama így ismerkedett össze a philadelphiai Phil G-vel és a New Jersey-i Nite Boogie-val, akik több számban is közreműködnek a nagylemezen. A felvétel alatt a szereplők egymásnak küldözgették a zenéket, mely végül album formát öltött. Utóbbi urakkal várhatóan nem lehet majd összefutni a Toldi pultjánál, viszont ami biztos lesz: hip-hop és scratch minden mennyiségben. Az album ingyenesen letölthető a szerző oldaláról.

Menetrend:

22:30 Occam
23:30 Beat Panama
00:30 DJ Bootsie
02:30 Carl Oh

beat2_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr765536613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása