Alternatív dalverseny döntő a Kuplungban!

Alternatív dalverseny döntő a Kuplungban!

2014.03.06. | Horváth Oszkár

Az Index szervezett "A szám" címmel egy alternatív dalversenyt, gondolom értjük, minek az alternatívája. A négy döntős közül kikerül a nyertes most szombaton, március 8-án egy ingyenes buli keretében a Kuplungban.

Mindig szívesen követek ilyesmit, anno az absolute.hu versenyét, vagy éppen az R33 tehetségkutatóját, vagy az A38-on már sokadszor rendezett nyári Talentométert. Azért mindig hálás vagyok, ha producerek, zeneszerzők feszülnek egymásnak a versenyben, és ott van a döntősök között egyik személyes kedvencem, Zomblaze is.

Ez A Szám Facebook esemény linkje, ha rákattintasz, akkor történik valami, ez már csak ilyen internetes dolog, nem kell meglepődni.

a-szam-gala-2014.pngA négy döntős zenéit az Index februári posztjában tudjátok meghallgatni, és szavazni is, de hétfőn beszámoltak a friss állásról is.

  • iamyank - Aurora (feat. Dori Hegyi): nagyon jó elektronikus nyugizene, downtempo, bizonyos részeiben a Lamb-re hajaz, nagyon szeretnivaló vokál van rajta, nálam ez a második legjobb.
  • Middlemist Red - Single Switcheroo: a hagyományos rockos élőzene kedvelőinek, kicsit doorsos, de annál határozottabb zene, simán beférne a Ponyvaregény soundtrackre a Travolta tudatmódosult állapotban autókázós rész alá. Nekem ők bronzérmesek, de ti (is) döntötök, én csak véleményezek, mert be tudtam lépni a bloghura, és akkor itt lehet ilyet...
  • Szabó Benedek - Kapuzárási Piknik: ez a zene nekem egy lassan talán már körvonalazódott Pécsi alter vonalhoz kapcsolható, vagy "new-bródy", ha el kell nevezni egy műfajt. Nekem talán túl sok gondolatot sikerült (kellett?) belesüríteni a dalba, ezért nálam negyedik.
  • Zomblaze - Stratosphere: kicsit sötét absztrakt hiphop alap, lassan pakolós, vontatott, nekem ez tetszik a legjobban. Csekkoljátok a zenéket »

Plusz truvájság, hogy nőnapi programnak lehet álcázni, gyere bébi, kultúra, és akkor nem olyan kínos a benzinkúton vett műanyagvirág, az ikeás plüss-szív, meg az előre kötött virágcsokor, és a bénázás, hogy ha a dobozból két after eightet kitettem a párnára, akkor mit csináljak a doboz maradék részével. A lényeg, hogy ezek szimpatikusan nem felfújt versenyek, és tök jó produktumok kerülnek elő a végén, ami engem örömmel tölt el. Ha benneteket is, akkor GO!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr655844803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valóraváltógép 2014.03.06. 21:00:43

Hol van a kultúra? Jah hogy ezek a szarcsik itt? Ahogy te azt elképzeled. :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása