iPhone koncert a Wembleyben

iPhone koncert a Wembleyben

A Wembley stadion látott már pár csodát, de telefonkoncertet talán még nem. Vegyünk először is egy Take That comeback turnét, mely júliusban eléri a Wembleyt, ahol az eddig teljesen ismeretlen Gary Go lesz a fiúbanda előzenekara. Hogy miért nem az a hír, hogy a Take That újra turnéra indult? Picit azért nem, mert Gary Go bejelentette, hogy a júliusi Wembley koncerten kizárólag az iPhone-ját fogja használni hangszerként. Az már biztos, hogy a színpad kicsit nagy lesz Gary barátunknak, hiszen a hangszerek helyett az iPhone készülék lesz hangosítva.

Megmondom őszintén nekem már azt is fájdalmas nézni, hogy egyre kevesebb zsinor van a színpadon, minden olyan steril, már kézikamerásokat is alig látunk rejtőzködni a sötétben, miközben előttem van, ahogy például Brian May húzza maga után a "telefonzsinort", mikor gitárjával a gigantikus színpad bal oldalára "mászik", avagy az a kép, ahogy Roger Daltrey lasszózik a kábelekkel.

Gyanítom, hogy a Roadok Országos Érdekegyeztető Tanácsa (ROÉT) sem nézi majd jó szemmel, ahogy Gary fütyörészve installálja a programokat, majd beállás és mindenféle pakolás nélkül a színpadra lép. Persze hazafelé lényegesen könnyebb lesz bepakolni a turnébuszba is...

Gary! Töltőt azért vigyél! Sapka, sál!

Pesze a kuriózum ki tudja, meddig marad kuriózum... addig is pár példa, ahol az iPhone hangszer(ek) szerepét tölti be:

Hangillúziók | Duduk órát adok-veszek

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr341166589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ladislaus 2009.06.06. 10:16:23

waow... jo kis progi iphonera :)

2009.06.06. 12:23:52

Jordan megoldása nagyon zenei lett, nekem különösen tetszett! Kajálom. ;)

Ulf 2009.06.08. 21:25:52

lakodalmas zenészeknek kiváló
a részeg násznép nem hány a billentyűzetbe

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása