Hét dala: Lenny Kravitz - I belong to you

Hét dala: Lenny Kravitz - I belong to you

Hét dala: Lenny Kravitz - I belong to you

Album: 5 (1998)

Miért éppen ez? Lehet, későn szólok, de talán még van hely a debreceni IC-re... Ugyanis ma este a debreceni Főnix Csarnokban ad koncertet Lenny Kravitz, korunk egyik legváltozatosabb előadója. Csatolt bizonyítékom, mely a hét dala címet és a vele járó wellness hétvégét nyerte, ezt hűen bizonyítja. Alkalmas esküvői aláfestő zenének, plusz színeket fest erdélyi lankákon suhanáshoz, esetleg szeretkezés adhat zenei hátteret. Mindegyikre tudok példát mondani a saját életemből.

Vagy máséból.

Hét dala: The Herbaliser - Sensual Woman | Hét dala: Thievery Corporation - Amerimacka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr691185087

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása