Új Realistic Crew lemez

Új Realistic Crew lemez

A mai napon jelenik meg a Realistic Crew új albuma, melynek címe Freedom Eats The Soul. Az album a zenekar honlapjáról ingyenesen letölthető, de limitált példányszámban, "hagyományos formában" is kapható lesz a korong. (Az AktRecords és a Deep Records üzleteiben, vagy például a Toldi Moziban és a Kiadó Kocsmában).

Az új album megjelenése mellett hír, hogy a felvételek elkészültével a zenekar és Berger Dalma útjai elváltak. Dalma többek között az Esclin Syndoval kápráztat minket a jövőben, míg a Realistic Crew új énekesnője Judie Jay lett. Sajnos a debütálást a Cinema Tour-on kihagytam, de az A38-on nemsokára lehet pótolni.

Főleg ezt gondolom az új lemez végighallgatása után. Pontosabban második végighallgatása után. A hangulat továbbra is sejtelmes, néha melankolikus, néha ijesztő, ráadásul még Kárpáti Dodi bácsi (Quimby) is a fedélzeten.

Gitárcentrikus énem furán is érzi magát, de most sok jóval nem tudom őt kecsegtetni.

Közelgő fellépések:

Június 25. A38 Terasz - Lemezbemutató koncert
Július 9. Heineken Balaton Sound 


MySpace oldal:
http://www.myspace.com/chabzkrizo
Honlap: http://www.realisticcrew.net

Az új Prodigy album | Röyksopp: új album

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr161184918

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása