Hát akkor hol lépjen fel Madonna?

Hát akkor hol lépjen fel Madonna?

Ahogy nézem, brazil szappanopera kezd kialakulni Madonna budapesti fellépését, illetve annak helyszínét illetően. A Kincsem Parkban a hangerő a lovak álmát zavarná meg, míg a Puskás Ferenc Stadionban (nekem Népstadion) a füvet kócolná össze a táncos kedvű és / vagy koordinálatlan mozgású rajongói tömeg, a sorsdöntő foci vb-selejtező előtt. Hát, tegyük a szívünkre a kezünket: ki akarná bármelyiket is?!

Segítsünk már a szervezőknek helyszínt találni!

TOP500 album EVÖR | TOP1 zene EVÖR: Bohemian Rhapsody

13 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr301275608

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hol lesz a Madonna-koncert? 2009.08.03. 13:38:47

Bonyodalom az van. Mindenki idegesen szemléli az eseményeket, hiszen nem lehet tudni, hogy akkor most hol is lesz az oly' régóta várt Madonna-koncert. A mindenes blog informátorokon keresztül hozzájutott a rendezvényszervezők ötletlistájához, amely azo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bbking 2009.07.30. 09:30:40

Teljes amatőrizmusnak érzem ezt az egészet. Előre nem lett megbeszélve minden?

A legolcsóbb jegy 15000 Ft, aztán itt szenvednek.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2009.07.30. 11:09:20

Szigeten építsenek színpadot aztán hajrá. A bécsi koncert is a Duna szigeten volt.

iamgolden 2009.07.30. 14:40:19

A Liza Minelli koncertet juttatja eszembe. Sok tehetséges szervező van szép hazánkban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.07.30. 14:41:23

Ha a szomszédos önkormányzatok sokat modoroskodnak, pár év múlva a Sziget is Bécsben lesz kábé... én még ezt a Budai Várat dózeroltatnám el a picsába, jönnek rá a túristák, mint állat. Vagy csak kiveretném a falakat, lenne amerikai konyha, meg minden (by Kapa).

Ezt a fűkócolást ezt komolyan mondjuk? Nyilván kétmillió forint, de le kell padlózni, már az is szép, hogy ez nem egy beépített feature. Aki a komplett Balaton Soundot lepadlózta gumilapokkal, nyilván boldog lenne, és ráér. Persze lelapul, meg minden, de aztán jön Hajas Laci meg Zsidró Tamás és a tanulókkal kifésülik! Guinness-rekord. Lehetne hidegkaja, meg tévéközvetítés is róla, többen néznék, mint azt az idióta dominózást évről évre.

Lamorak · http://www.clusterone.hu 2009.07.30. 17:30:35

Arról nem is beszélve, h akárhová viszik, ott zavarni fogja a verebeket, hangyákat, csótányokat. A szúnyogokat nem, azoknak még jó is.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.07.31. 01:54:56

@nosferato: mondjuk a Szigetet én is átraknám mondjuk Csepelre, de ezt majd inkább szóban ;)) de annyit még hadd mondjak mán el, hogy nem élmény az Árpád híd bicikliútját úgy használatba venni, hogy a vidám fesztiválfiataloktól nem tudok haladni, ráadásul munkából jövet.

Na jó, nyugger lettem én is.

A Vadonna meg állítólag úgyse akart többet Magyarországra jönni, hát akkor meg.

monyon le 2009.08.02. 10:31:23

Hú nekem ezzel a Madonna koncertről 1 jut az eszembe - mégpedig a Budapesti Világkiállítás megrendezése :)

Ott is volt helyszín meg tervek, meg célok, meg minden - aztán jó kis Magyar szokás szerint beégtünk, de nagyon durván!
A vénasszony koncert napján ide repül Bécsből, beszáll a limóba, valami idióta kereskedelmi TV-s nyominger próbál vele exkluzív riportot készíteni (ami a szia hogy érzed magad Magyarországon? -ból ki is merül), majd lenyomja a haknit és irány vissza Bécsbe. Azt sem tudja stadion vagy lóverseny pálya - nem is érdekli.

Aztán nekünk olyan lovaink és focistáink ill. pályáink vannak, amik olyan világhíresek, hogy kell nekik a nyugalom, a rend és a tisztaság!
Akkor dobtam egy hátast, mikor a turné manager és a "hazai okos banda" okfejtéséből kiderült, az infrastruktúrával van gond. Nincs elég büfé, wc, parkoló, vattacukros, mag és lufi árus.

DM-koncerten is 1 órát álltam sorba sörért mert annyi volt a büfé, a műanyagbudikból is volt 30-30 a stadion két oldalán.
Ez a Hungérian infrastruktúr!!! :) Volt fű takarás meg kib....ot nagy eső, meg tömeg. Igaz utána rá két hétre nem voltfocimeccs - de most nagyra készül a válogatott. Leverjük a portugálokat, de a svédeket is - olyan szuper NASA fejlesztésű füvünk van a rogyadozó Puskás stadionban, hogy csak na. A mama meg lépjen fel valami hypermarket viakoloros parkolójában

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.08.02. 11:01:08

@wellsystem: az egész nem szól másról, hogy KI és HOL viselje a költségeket. a többi mind maszlag. A DM koncert tényleg kiábrándító volt, a második ráadás előtt jutottam sörhöz...

blerg 2009.08.02. 11:54:08

A Budapest tévén hétfő délelőtt.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.08.02. 17:47:00

Behozhatatlannak tűnik a reggeli műsor...szóval mi már tudjuk!

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.08.04. 17:07:56

Akkor ez a Camopna stúdió lesz, Szintiboy és Kasza Tibi között van még egy 9 perces timeslot. Ha hoz valami jó receptet, azt bedobhatja a csak csajokban a csimpánzlánynak.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása