Bréking: Idén is lesz Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutató

Bréking: Idén is lesz Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutató

Bréking: Idén is lesz Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutató verseny, mely tárt karokkal várja a tehetséges, fiatal magyar zenekarokat, akik nem ijednek meg a saját árnyékuktól, vagy az élő fellépés lehetőségétől.

A jelentkezési időszak 2009. szeptember 14-én zárul le, majd szeptember 15-től egy szakmai zsűri választja ki azt a 36 előadót, akik fellépnek a Tehetségkutató valamelyik döntőjén. A döntők idén is az A38 hajón kerülnek megrendezésre.

A jelentkezéssel kapcsolatos bővebb információkat ITT találjátok. Magunk közt szólva: a tavalyi előadások nagyon színvonalasak voltak, azt gondolom, mi idén is megyünk tehetségeket nézni. Tavaly inkább a rock vonal dominált, érdeklődéssel várjuk, hátha idén még élő elektronikát is kapunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr701349334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása