A ZZ Top szakálla

A ZZ Top szakálla

Kegyetlen felismerés hasított belém, mely nyilván annak köszönhető, hogy a legendás amerikai blues csapat, a ZZ Top az Arénában lépett fel tegnap.

A rocktörténelem legnagyobb iróniája EVÖR: hogy hívhatják Frank Beardnek azt a ZZ Top tagot, aki az egyetlen NEM SZAKÁLLAS a bandában? Hm.

Ha valaki tudja, hogy neki miért nincs szakálla, akkor mondja már meg nekem. Számomra ez nagyobb rejtély, mint hajbandában kopasznak, vagy lányhisztériát keltő fiúbandában homokosnak lenni. Mondjuk az ilyen csodálatos Magnum-bajuszt vétek lenne eltakarni holmi szakállal, leszámítva az évek során néha villantott kecskeszakállat. (Ez olyan, mint amikor nosferato síelés alatt szakállt növesztett Bohóchal barátunkkal, hogy egy hétig nem vágják le. Utóbbinak 3 napig maradt, előbbinek meg 8 évig.) Ténykérdés, csak az ő arcán nem lesznek gulyásleves nyomok a koncerten.

Állítólag a 80-as években a Gillette 1-1 millió dollárt ajánlott a szakállak levágásáért, amit a zenészek azzal utasítottak vissza, hogy túl csúnyák lennének nélküle. :) Az ilyen texasiakat szeretjük!

  Zenészek öltözködése - Grace Jones | TOP3 fehér zoknis sztár EVÖR

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr431452205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.10.16. 17:35:41

Csak ennyit: ZZ Top = Best. :)

gyz 2009.10.17. 15:28:09

talán mert minden reggel borotválkozik? (bocs)

másfelől fiúcsapatban homokosnak lenni szvsz egyértelműen a követelmények közé tartozik

gébence · http://soraim.blog.hu 2009.10.17. 17:31:23

Meglehet ennek a logikája. A másik kettő szakállas, a harmadik már csak a nevében szakállas és annyi már elég is. : )

ukunoka 2009.10.20. 09:31:40

Pont azért nem szakállas mert a neve az ... redneck humor :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása