TOP1 body count EVÖR

TOP1 body count EVÖR

Mai naptól a legendás Rambo uralja majd a vasárnap esti tévé képernyőt*. Városi dzsungel, vagy esőerdő, neki mindegy, nem tud és nem is akar beilleszkedni a társadalomba. Egyetlen dolog amihez ért, az a pusztítás, mellékszakiránya az igazságszolgáltatás. Úgy tűnik, még nem akar lediplomázni. Az ő tiszteletére jöjjön is a TOP1 body count EVÖR:

* Egész pontosan a TV2 tűzi műsorára a Rambo sorozatot. Az első rész ma 22.15-kor!

Akik pedig szívesen elidőznének a számok és a statisztika dzsungelében, azoknak álljon itt egy összefoglaló táblázat minden idők legeredményesebb egyszemélyes hadseregéről:

Bruce Lee emlékére | Tango és Cash

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr311507849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rettentó 2009.11.09. 14:37:45

Jó, de azért az első rész még másról szólt. Szerintem azt mindenkinek látni kell.

indeus · http://kinema.blog.hu 2009.11.09. 22:00:33

ugyanazt a betűtípust használják a halál-feliratozáshoz, mint én. plágium! : )

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása