A kamuelőzetesből született film

A kamuelőzetesből született film

Kamuelőzetes volt, most pedig az egyik legjobban várt film! A Machete a Grindhouse egyik ál-előzetese volt, majd Robert Rodriguez a rajongói unszolásoknak engedve (illetve a trailer nem kis népszerűségének következtében) úgy döntött, hogy elkészíti a filmet.

Az előzetes hírek szerint hihetetlen sztárparádé várható, hiszen - Danny Trejo mellett - a filmben szerepet kap Steven Seagal, Robert de Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Lindsay Lohan, Rose McGowan, valamint Don Johnson és Jeff Fahey is. Mindenképpen örömteli hír, főleg hogy még a trilógia mende-mondája is kering. Persze Rodriguez bácsi projektlistája és a projektek prioritásai napról-napra is változhatnak, sőt változnak is, szóval erre a hírre még korai felülnünk. (Legújabb agymenése szerint állítólag a Jetson családot akarja megfilmesíteni. Hogy lesz ebből Sin City 2?)

A lényeg, hogy a hírek szerint a Machete bemutatója április közepén lesz. Addig is nézzük a szenzációs ál-trailert:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr601584241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dAvE 2009.12.14. 19:59:12

Marhára örülök h tényleg megcsinálja Rodriguez!
Ebben a kamuelőzetesben a legnagyobb amikor az öltönyös csóka megkérdezni Machetet: Ölt már embert? --> és ahogy visszanéz a mexikói... xD azon szakadtam :D

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása