Árvízvédelem az Autózz!blogon

Árvízvédelem az Autózz!blogon

2010.06.05. | Horváth Oszkár

Amolyan szolgálati közlemény: az autózz!blog (2010.06.04-én) pénteken tett ki egy "percről percre" típusú posztot, mind anyagi, mind tárgyi támogatásra számítanak, és vállalták, hogy ezeket eljutattják az árvíz ellen küzdőknek, beleértve azokat, akik nem az otthonukat védik, hanem veszik a fáradságot, és odautaznak segíteni.

Miután gondolom, hogy ezt a bejegyzést sokan látják, azt kérem (2010.06.05), hogy aki magáénak érzi valamennyire a problémát, az nézzen rá a linkre, esetleg ossza meg:

http://autozz.blog.hu/2010/06/05/most_van_szukseg_a_segitsegetekre

A dátumokat azért írtam bele, hogy 2 hónap múlva viszont ne küldözgessük ezt e-mailben idióta PowerPointokkal, teljesen fogalmatlanul. Most van szükség segítségre pár napig, aztán már mindegy lesz, az ottlakóknak viszont nem mindegy. Köszi!

SilentSound / Autózz!blog, noferato/B-oldal

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr692059171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.06.07. 22:07:32

"Drága Bloggerek! A 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri 200 forintnyi pénzadomány juttatható el az ár- és belvízkárosultakhoz. Ha segíteni szeretnél, akkor hívd ezt a számot és tedd ki a blogodba ezt a felhívást."

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása