Borat lesz Freddie. Na és?

Borat lesz Freddie. Na és?

Pénteken az Interneten futótűzként terjedt el a hír, miszerint film készül a Queenről, melyben Borat játsza majd Freddie-t, így nem nagy bréking, ha ezzel jövök itt nektek. Ellenben - mivel kedvenc zenekaromról van szó - véleményem azért lehet:

  • Kurvára átlátszó, hogy azzal jönnek, hogy a Queen végre engedett a nyomásnak és Brianék engedélyezik a filmet, hiszen jövőre PONT 40 éve lesz, hogy a zenekar elkezdte pályafutását, szóval szerintem ez már időzítve volt.
  • A Queen idén elhagyta az EMI-t, új szerződést kötve a Universallal, melynek gondolom ugyancsak van egy kis része a dologban. Így majd megint ki lehet adni egy újabb Greatest Hits-et, illetve a filmzenét, ami nyilván Greatest Hits lesz.
  • Mit várhatunk Sacha Baron Cohentől? Nem az ő személye miatt gondolom, de ez a film vagy nagyon röhejes lesz, vagy óriási klasszikus a rajongók körében... A garancia talán a produceri csapat, azaz a Tribeca Productions, melyben Robert de Niro az egyik főkolompos.
  • Korábban szó volt róla, hogy Johnny Depp lehet Freddie, de felmerült, hogy a dán Mads Mikkelsen játszhatná a legendás frontembert, hiszen egyes pillanataiban nagyon hasonlít a 89-91 közötti Freddie-re... Ennek ellenére semmi bajom ezzel a Borat gyerekkel, igazi ezerarcú manus, aki nem csak a polgárpukkasztáshoz ért.
  • Szerencsére a film (állítólag) nem Freddie haláltusájáról szól majd, mely egyfelől jó döntés, másfelől Amerikában eleve a 70-es és 80-as évek eleji Queen eladható csak, hiszen a zenekar a 80-as évek elején abbahagyta a turnézást az USA-ban és sosem folytatta... Elvileg a sztori a 85-ös Live Aid-ig fog tartani, amire még a burgerzabáló amcsik is emlékeznek, hiszen volt nekik egy "We are the world"-jük...
  • Amúgy is: kit érdekel Freddie? :) Ki játssza majd a bongyor Briant? 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr622308414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rettentó 2010.09.20. 10:19:20

"ki lehet adni egy újabb Greatest Hits-et" :-)
Ez elkerülhetetlen.

Nem mondok nagy dolgot: vagy nagyon rossz vagy nagyon jó lesz.
A forgatókönyvvel kapcsolatban bíztató, hogy a Live Aidnél befejezik. Valami Velvet Goldmine (Bálványrock)-féleség nagyon tetszene, de sok humorral és brit színészekkel.

altero 2010.09.20. 11:42:21

Bizony, a röhej pontos jé, nekem is szemet szúrt.

rettentó 2010.09.20. 12:12:01

Colin Firth az ideális Brian May, még öregen is, a dobos úgyse látszik, basszusgitározni meg akárki tud :-))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.09.23. 20:18:27

@rettentó: EZ annyira gonosz! :)))
De ezt én se értem. Most akkor Freddy vagy Queen-film lesz. Mert nem mindegy. Csöppet más a leányzó fekvése.

farkamatvakarva 2010.09.28. 19:30:57

a dobos meg az énekes legjobb barátja

moondream 2010.10.04. 18:33:08

már bocs, de a Queen az nem Freddie Mercury zenekara, hanem négy önálló (nem mellesleg zseniális) egyéniségből összeállt formáció!! mi az,h goy 'a dobos úgyse látszik, basszusgitározni meg akárki tud', kikérem magamnak:PPP (mint akinek John Deacon a kedvence a Queenből:D). Egyáltalán nem mellékes, hogy kik fogják játszani Brianékat!
ja, és Freddie neve ie-vel írandó..

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása