"Új" Kiscsillag-dalok

"Új" Kiscsillag-dalok

A novemberi Kispál Kiscsillag-turné közben a banda közzétette 2 új dalát, melyek igazából nem is újak, hiszen az egyik (Örökre), a előző lemez címadó nótájának remix változata, míg a Sirály című másik kellemes dalocska a Kisp... Kiscsillag koncerteken (zömmel a végefelé...) rendszeresen hallható volt.

A dalokat akár már vasárnap is hallhatod élőben, ha eljössz az Arénába, ahol a Kiscsillag a Csík zenekarral és a Quimbyvel lép fel jótékonysági egy rendezvény keretében. (A koncert teljes bevételéből Magyarország első fogyatékos emberek számára épülő energiatakarékos lakóotthonának (passzívház) létrehozását támogatják a közreműködők.) Gyere!

Kiscsillag - Sirály


 

Kiscsillag - Örökre (remix)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr482457625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2010.11.19. 09:10:17

A Sirály ma reggel már ment is a Petőfin.

Versember · http://koncertez.blog.hu/ 2010.11.19. 10:29:51

Pont tegnap hallgattam Kiscsillagot amolyan nosztalgiai célzattal. Sajnos a munkahelyi körülmények nem teszik lehetővé a zenehallgatást. De pótolom majd a Sirályt a saját természetes élőhelyemben.

momoncs · http://www.bahnhofclub.com 2010.11.20. 02:05:41

A Sirály a kedvenc állatom!!! :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása