Bréking: Elhunyt a Boney M frontembere

Bréking: Elhunyt a Boney M frontembere

Bár már egyáltalán nem bréking, hiszen több zenei és nem zenei médium oldalán is olvasható a sajnálatos hír - miszerint elhunyt Bobby Farrell, a Boney M frontembere - a B-oldal is emléket állít neki. Míg mi azon gondolkodtunk, hol töltsük a Szilvesztert, ő Szentpéterváron már a fellépése előtt légzési problémákkal küzdött, ma reggel pedig holtan találták szállodájában...

A HVG oldalán hibásan énekesként jelölik meg, amit sajnos így halála után is cáfolnunk kell, hiszen "csak" táncolt és frontemberkedett a diszkóbandában, énekelni, még a lemezeken sem énekelt.

Táncban, guggolásból való felállásban és hónaljkutyában azonban kétségkívül verhetetlen volt. Amíg a diszkó létezni fog, őt sem felejtjük!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr172548873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.30. 19:54:31

Ja ő az, aki az egyszerű, kétkezi mezőgazdasági munka mozdulatait beemelte a flitteres popkultúrába.

rettentó 2011.01.03. 10:06:38

Ennek az LP-borítónak a megpillantása szüleim barátainál komoly állomása volt pszichoszexuális fejlődésemnek:
en.wikipedia.org/wiki/Love_for_Sale_(Boney_M._album)

Mozgása felejthetetlen marad.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása