TOP1 közönség énekeltetés EVÖR

TOP1 közönség énekeltetés EVÖR

Mindig is zavart, hogy Bobby McFerrin-től szinte csak a Don't worry, be happy-t kaptuk az arcunkba, így én egy kicsit a mélyére ástam ennek a "történetnek".

Óriási ez a fickó, melyeket az alábbi videók is demonstrálnak. Szenzációs, én nem is tudok mit mondani, nagyon sok ilyen emberre lenne szükség. Ha nézem őt, fülig ér a szám és minden baj elszáll. Igazi mulattató, zenepedagógus, karmester, porondmester, ízig-vérig zenész, látatlanban mondom, hogy kurva nagy arc lehet. Eleve kiderült számomra, hogy a 90-es években tényleg karmesterkedett, vezényelte számos város szimfonikus és filharmonikus zenekarait. A capella stílusa, beatbox technikája lenyűgöz és még mindig fülig ér a szám. A nagyokosok szerint képes multifonikus éneklésre is, vagyis egy időben két hangot is meg tud szólaltatni.

De hagyjuk is a szakmát és engedjük, hogy ez az őszinte pali szórakoztasson minket. Szánjatok az alábbi videókra pár percet, garantált öröm a vége, ahogy a közönséget bevonva improvizál és alkot a színpadon.

Elmennék egy olyan házibuliba, ahol a konyhában ő a társaság közepe.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr421784692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mB · http://frankzappa.blog.hu/ 2011.12.11. 23:31:50

nagyon klassz, sajnálom hogy eddig kihagytam a budapesti koncertjeit - és ilyenkor persze automatikusan eszembe jut a korábban már beidézett Frank Zappa, aki sajnos sokkal kevésbé köztudottan, de (érzésem szerint) sokkal gazdagabb palettán mozgatta meg a közönséget (s nem kevésbé viccesen):

frankzappa.blog.hu/2011/02/07/kicsavar_73

Sajnos viszont nemigen van ilyesmiről igzán jó minőségű felvétel - egy kis része egy tévéfelvételen, 1973-ban:

frankzappa.blog.hu/2011/09/06/gtk_australian_interview_1973

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása