Lemezajánló: Deutsch Gábor: Turning Thirty (2009)

Lemezajánló: Deutsch Gábor: Turning Thirty (2009)

Egy 2009-es albumot ajánlok figyelmetekbe, melynek szerzője az Anorganik név mögé (is) bújó Deutsch Gábor. A Turning Thirty című albuma közel 2 év munkája, mely alatt maga a szerző is átlépte a harmincat.

A kezdetben instrumentális albumon később szerepet kapott Harcsa Veronika Harcsa, Sena, Keszthelyi Virág, Kutzora Edina, Kása July, valamint Judie Jay hangja is, de a lenti linken megnyitható verzión immáron mind a 24 dal hallható, így azok a dalok is, melyeket külföldi zenészekkel készített (többek között: N'Dea Davenport - The Brand New Heavies; Lucie Burns aka Lazy Hammock; Angela Corti aka Joeleen).

Az album különlegessége a 40 oldalas kis füzetecske, valamint a lehetőség, hogy az általad választott 10 borító valamelyikével tudod polcodra tenni. Munkahelyi hallgatásra, esős esték aláfestésére tökéletesen alkalmas, világszínvonalú kiadvány. Ja, és torrent oldalakon feleslegesen keresed, illúziórombolás lenne onnan megszerezni.

Szolgálati közlemények:

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a B-oldal Facebook csoporthoz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr463519619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása