Klippremier: Tea Road - Rolling Stone

Klippremier: Tea Road - Rolling Stone

Dobpergés, kérem szépen! A Tea Road zenekar a B-oldalt választotta első klipjének bemutatására, így örömmel adunk helyet a klip és az debüt album premierjének.

Tea Road - Rolling Stone

A Tea Road formáció zenei felelőse Bereczki Zoltán, aki egyszemélyben felelt a Pop Songs címen októberben megjelent album koncepciójáért. A lemez címe nem árul zsákbamacskát, az album egyszerű pop dalokkal van tele, ezt az alkotók sem cáfolják. A 8 dal a brit gitárpop vonalat erősíti, minimális pszichedeliával keverve, de a srácok nem is innovációs céllal vágtak bele ebbe a műfajba. Érdekesség, hogy a "Valerie" című dal Amy Winehouse emlékére született, a művésznő halála napján íródott és került rögzítésre.

Az első album óta a Tea Road már a jövőt fejtegeti, melynek alappillére a tavaszi dupla lemezbemutató koncert, valamint a második album megjelenése. A srácok tájékoztatása szerint a második album február végén, március elején érkezik és sokkal karcosabb és kísérletező lesz, helyenként Deftones-felé való kilengéssel. A dupla lemezbemutató koncerten erről és az élő zenekari felállásról és mindannyian megbizonyosodhatunk.

A Tea Road - Pop Songs lemezt egy emailcím megadása után a fenti flyer-re való kattintással le is tudod tölteni, az alábbiakban pedig meg is tudod hallgatni. A Rolling Stone című dalhoz készült klipet Kiss Ervin rendezte, Pop Songs album masteringjéért pedig Takács 'Jappán' Zoltán (Heaven Street Seven) felelt.

Szolgálati közlemények:

Tea Road - Pop Songs

Tea Road - 'Pop Songs' (2011) by tearoadmusic

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a B-oldal Facebook csoporthoz!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr803519727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lolandlovag 2012.01.09. 08:18:18

Első!
komoly zene, pompás, kellemes és miegyéb.. hajrá. :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása