Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Bréking: Bret Easton Ellis filmen dolgozik

Bréking: Bret Easton Ellis filmen dolgozik

Nem sok író van, akinek minden könyvét olvastam, de Bret Easton Ellis ebbe a körbe tartozik. Könyveiből készült filmek eddig mindig gyengécskének bizonyultak (talán A vonzás szabályai az egyedüli kivétel), de a mester úgy tűnik újra próbálkozik. Nem is akárkivel társul a jó cél érdekében, hiszen Paul Schrader (többek között a Taxisofőr, Dühöngő bika írója) lesz a társa a - természetesen - szexuális töltetű pszicho-thriller elkészítésében.

Az imdb-n elérhető leírás rövid, de Bret Easton Ellisre vall: "Youth, glamor, sex and Los Angeles". Mi másról szólna a film. Mondjuk a főszereplői címre állítólag James Deen pornósztár a legesélyesebb, így innentől semmin nem lepődök meg.

Ja, a film címe: The Canyons.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr394322423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása