Letöltés: Sonar - AIRMIX

Letöltés: Sonar - AIRMIX

A 2004-ben alakult rock-elektro zenekarra már tavaly felfigyeltem, miután második nagylemezük, az On Air címre hallgató korong eljutott hozzám.

A zenekar 2012 végén ajándék gyanánt ingyen letölthetővé tett egy mix albumot, melyet most én itt promotálnék. Az alábbi képre kattintva tölthetitek le azokat a dalokat, melyeket a banda tavaly a város különböző pontjain pendrive-on helyezett el. 

sonar_airmix.jpg
A Sonar együttessel január 25-én a Gozsdu Manóban, február 15-án pedig a Dürer kertben lehet találkozni. (Utóbbi eseményen a Special Providence és a Kerekes Band is fellép.) Hangulatfokozásként addig hallgassátok az On Air dalait!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr295015287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása