Tito & Tarantula pirkadatig

Tito & Tarantula pirkadatig

Mozgósítás! Ma este, ha nem is a Twitty Twisterben, de a Dürerben lép fel a Tito & Tarantula!

A bandát Robert Rodriguez Alkonyattól Pirkadatig című megunhatatlan vámpírblődlijéből ismerhetjük (mind a horror-, mind a Salma Hayek imádók). Nem lesz este tesztkérdés, de elmondom: a zenekar 1992-ben alakult, alapító tagja és vezetője a mexikói születésű Tito Larriva, aki a folyamatos tagcserék és vámpírrá válás ellenére is a zenekar élén maradt. Jelen turnéjuk keretében 2008-as albumukkal (Back into the Darkness) hordozzák a mexikói kocsmahangulatot szerte Európában, így érkeznek ma Budapestre.

A félősek vigyenek fokhagymát, talán lesznek kígyóbűvölő bártáncosok is, ugyanakkor az ígéretek szerint a zenekar ma este nem csak fáradt kamionsofőröknek, illetve menekülő banditáknak adja koncertjét.

TOP10 Tarantino filmzene EVÖR | Óriási aranyhal: péntek este a Dürerben

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr531165851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Crouch 2009.06.07. 02:31:29

Bameg, ha ezt tudom akkor péntek este nem cél nélkül ittam volna, nem gondoltam volna hogy valaha eljönnek Magyarországra, sajnálom hogy kihagytam őket.

Crouch 2009.06.07. 02:33:23

Nemá hogy ezt kihagytam.

Rider 2009.06.07. 09:18:57

Már másodszor is sikerült elkapnom őket (A38-Dürer), s mivel igen kevesen tudtak róla, kevesen is voltunk, (1-2 plakát nem ártott volna).
A dobos változott a tavalyihoz képest, de ez nem számított mert ismét itt volt Lucy, a basszista démon csaj (igaz most gipszben volt a bal lába, persze nem foglalkozott vele, nyomta rendesen), Tito ismét állat volt, az After Dark-ra már mindenki kész volt. Voltam már egy két zenei rendezvényen, de ennyire klasszul ritkán éreztem magam, igazi kocsmahangulat és kontakt, aki elől állt, bármikor kezet foghatott Titoval, nem volt semmi gond, ja és ne legyünk anyagiasak, de 3500 Ft-os jegyár több mint baráti, a sok 15 000-ért kínált megaszarokhoz képest mindenképp. Mikor jönnek legközelebb?

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.06.07. 13:33:27

@Rider: Honlapjukon nyári koncertek vannak csak, augusztus végéig.

Rider 2009.06.08. 23:15:18

Juni 27-én Bécsben a Duna fesztiválon lépnek fel, ráadásul nincs belépő sem :-)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása