Bréking: Gary Moore Budapesten!

Bréking: Gary Moore Budapesten!

Bréking: Úgy látszik, nem sértődött meg, hogy eddig nulla szavazatot kapott a B-oldal álomzenekar: A gitáros szavazás játékban... Gary Moore november 13-án a Syma csarnokban lép fel! Jelenleg csak vigyorgok és elégedetten konstatálom, hogy a szigetes Al Di Meola koncert után ismét egy gitárlegenda fogja tépni előttem a húrokat. Én meg előtte a léggitárommal.

Gary idejön, talán összekaparja a színpad mögül Snoop Dogg ittfelejtett stábtagjait, vagy azok maradványait. (Reméljük, nem rokona Madonnának, mert akkor tuti köréépítik valamelyik lakásexpót a koncert napján, aztán csodálkoznak, hogy nem ezt beszélték meg.)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr561320450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GregJazz · http://gregjazz.blog.hu 2009.08.22. 19:09:20

Köszi! És péntek 13! Cool... :))

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása