Bréking: Elkészült a Planet 55 első klipje

Bréking: Elkészült a Planet 55 első klipje

Bréking: A Rák csillagkép 55-ös naprendszerének egyik bolygójáról elnevezett magyar banda a Red Bull Made in Garage pályázatnak köszönhetően elkészítette első videóklipjét. A triphopos-hiphopos zenekar 2007-ben Egerből indul, a jelenlegi felállás (Szőke Barna – gitár, Keresztes Zoltán – basszusgitár, Gulyás Kristóf – dob, Örsi András – DJ) 2008 augusztusában egészült ki a Beat Dis egykori MC-énekesnőjével, Polnauer Flórával.

(Akinek a Wrong Direction című dal felkeltette az érdeklődését, annak elárulom, hogy a zenekar bemutatkozó albuma ingyenesen letölthető INNEN.)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr791344748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.08.29. 15:07:51

Teljesen nagyon jó :)) Az MC nekem kicsit Nena, aki nem MC, csak a feeling. Nagyon jók a vonósok, tiszta Hitchcock, jó az élő dob. A vokál keverés is nagyon jó, a verzénél is, és a duplázásnál is. A szöveg is. 2:35-től hasonlít az én downtempo / trip-hop zenéimre, úgyhogy természetes, hogy tetszik, nagyon jó nyugis. Belehallgattam az album zenéibe is, a diszkóritmus annyira nem jön be (The Essence, Raw Style), viszont az összes többi nagyon jó, és szépen is szól. Az ének időnként frankón dzsémszbondos hangulatot teremt.

A vége (Tutifuvar) kicsit Saatio Organisaatio, ami nagyon jó. Amúgy Macy Gray, Morcheeba, kicsit Duffy, a beat a Rain és Beat Treatmentben tetszik a legbjobban. Jó kis album, össze is áll albummá, koncertezhető is, gratulálok a kliphez.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása