Leggyorsabb virgázás EVÖR

Leggyorsabb virgázás EVÖR

Nyilván eddig méltán nem ismertük Tiago Della Vega nevét. Az úriember nem szőlőszemeket kap el szájjal 100 méteres távolságból, nem is 486 napig ült egy fán. Egészen más rekordot (és egyben azt gondolom értelmetlen képességet) birtokol: ő a világ leggyorsabb gitárosa. Ha nem is futkározik szólói közben, de villámujjaival eszméletlen sebességgel virgázik.

Hát, nem az a klasszikus tábortűz melletti gitáros...

 

20 gitáros 1 gitárosban | TOP50 gitárszóló EVÖR

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr501344798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter Bócsi 2009.08.29. 09:17:50

Ez gyors??
Első hallásra leszedtem az egészet. Kéred a kottát?:)

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.08.29. 09:27:34

Én odáig tudom, hogy ha gyors, ha nem, ez értelmetlen kisfarkúság.

2009.08.29. 14:48:12

Gyorsan tud pengetni, az tény. Eközben a nyakon mintha nem varázsolt volna olyan nagyon...

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.08.29. 15:18:41

Hát baz... én megmondom a frankót, ez hülye. Egész jó soundon, gyorsan penget. Egy jó zenekarnak a teljes repertoárja épülhetne erre, lehetne dögös, meg minden. Ehhez képest ez a dobalap, amit mögé rakott, te jó ég micsoda szar. Rimszkij-Korszakov mondjuk rázná rá a fejét, lehet.

A művházas csávó hátul Antonio Gades versenytáncosnak öltözve a mikrofonnal meg a kis paksamétával óriási. A Fehérvári úton vették fel, azt hiszem. Én nagyon nem adom ezt a tekerést, én Gary Moore-t adom, meg mindig pont azt az 1 hangot minden zenész részéről, aminek éppen ott van a helye. De tény, nem látszik a jobb keze.

Itt van uganez tangóharmonikán, képzeljétek, milyen gyorsan MSN-ezhet!
videa.hu/videok/zene/korszakov-a-dongo-bravuros-darazs-harmonika-i8RmtdjDzQJSkYC1

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása