B-oldallal a föld körül

B-oldallal a föld körül

2009.09.07. | Rálf atya

Annak idején volt egy pályázatunk, az azóta már elkészült B-oldalas póló feliratára lehetett ötleteket küldeni. A B-oldal 3 fős igazgató tanácsa végül Csizmadia Dávid ötletét választotta ki és díjazta egy általa választott színű, méretű és fazonú B-oldalas pólóval.

A póló átadásakor Dávid említette, hogy barátaival Norvégiába készül szétnézni. Mondtam neki, hogy ott csak fjordokat fog látni meg black metálosokat, esetleg égő templomokat. Nem tántorította ez el, sőt megígérte, hogy amint elérik az északi sarkkört, megállnak és csinálnak egy fotót, de úgy, hogy a nyeremény B-odalas póló lesz rajta. Dávid elment, ott volt, a fotó elkészült, íme:

Értelemszerűen a bal szélső fiatalember Dávid, a többiek pedig helyi statiszták. A viccet félretéve, ők Dávid barátai, akik a nyár közepén az északi sarkkörhöz rángatták el szeretetből.

Szerkesztőségünk szeretné arra buzdítani az önmagukat lelkes B-oldal olvasónak tartó ismerős és ismeretlen barátainkat, hogy szerezzenek be egy B-odal pólót és készítsenek magukról egy fotót az ominózus ruhadarabban olyan helyen, ami azért nem egy Blaha, vagy Főnix Csarnok, ahova bármikor eljuthat az emberfia. Ilyenekre gondolunk, mint:

1. Különleges, érdekes hely, pl:

  • Axl Rose öltözője
  • Salma Hayek jakuzzija
  • Marilyn Manson hálószobája
  • az ovális iroda
  • bármely tábortűz egy emberevők lakta szigeten

De ha ezek még nem voltak meg, örülünk annak is, ha turisták által kevésbé látogatott pontja bolygónknak, vagy olyan helyek, melyek nem tucat fotók tárgyai.

2. Zenei szempontból jelentőséggel bíró hely vagy személy, pl:

  • A zebra az Abbey Roadon
  • A Brixton Academy bejárata
  • A Wembley lelátói
  • Jim Morrison sírja
  • Vukán György, Egyedi Peti vagy Ozzy

A lényeg, hogy ti is rajta legyetek a képen, B-oldal pólóban. A szerkesztőség ebben (is) példát szeretne mutatni, mi is publikálni fogjuk a fotóinkat. Reméljük, hogy B-oldalas pólóitokkal bejárjátok a világot, mint Amélie törpéje.

A képet küldőket szeretettel meghívjuk egy sör+rövidital combóra (vagy egy más, választott, de szigorúan alkoholos italra) amint összefutunk egy koncerten vagy szórakozóhelyen. 

Exponálásra fel!

Kész a póló! | Póló ötletek

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr871364880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.09.07. 14:50:01

A lányok félmeztelen fényképet is küldhetnek, elhisszük, hogy B-oldal póló volt rajtuk :)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2009.09.07. 15:58:46

jovo nyarig beszerzek egy b-oldal polot, es keszitek egy kepet a marosvasarhelyi coke live felsziget fesztivalrol, ha megfelel :)

Rálf atya 2009.09.07. 21:53:56

rendben, várjuk a képet.

asbi` 2009.09.07. 22:23:32

és ha nekem sikerül lefényképezni a soundos 'márcsaksiklomaföldfölött' barátotokat valahol - hasonló állapotban - az is számít?

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.09.07. 23:35:08

@asbi`: Ezen azóta röhögünk, szóval számít, de nem abban a játékban!

dzsilla · http://budapestkirakat.blog.hu 2009.09.08. 12:33:01

Egyedi Petit vállalom, amúgy is nagy rajongója vagyok :)

Rálf atya 2009.09.08. 21:53:35

@dzsilla: Várjuk a képet! De tényleg!
Mi is azok vagyunk.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása