Bréking: Toldi Kicks partisorozat őszi nyitánya - Index vs. Origo!

Bréking: Toldi Kicks partisorozat őszi nyitánya - Index vs. Origo!

Bréking: Szeptember 18-án, e hét pénteken újraindul a tavalyi kezdeményezés, azaz ismét lesz Toldi Kicks party a Toldiban! A koncepció szerint ismét híres és kevésbé híres filmesek, újságírók, képzőművészek és egyéb senkiháziak (legyen a kezükben akármi) mutatják be kedvenc zenéjüket, beállva a lemezjátszók mögé. A buli ingyenes! Zenészek kitiltva!

A DJ "háború" őszi első résztvevői igen pikáns csatát ígérnek, hiszen a "magyar Internet" két nehézsúlyú bajnoka, az Index és az Origo küzd meg egymással. Dobpergés éééés flyer!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr781385085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.09.17. 16:14:48

gyertek el, jó lesz. ha mégse, átmegyünk a DM-klubba...
:-P

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása