Hét dala: If you don't know me by now

Hét dala: If you don't know me by now

2009.09.16. | Horváth Oszkár

Hét dala: Ricky Gervais - If you don't know me by now

Album: David Brent - If You Dont Know Me By Now CDS (2004)

Miért pont ez? Mert szakadtunk rajta a röhögéstől, amint az Office c. sorozat karácsonyi másfél órás különkiadásában Ricky Gervais előadja Simply Red 1989-es listavezető számát, az eredeti klip modorosságát még egy kissé pirospozsgásabbra felpacskolva. A háttérsztori, hogy az Office forgatása után 3 évvel megkeresik David Brentet, az egykori papír-írószer menedzsert, hogy mi a helyzet vele. Házaló porszívóügynök lett, de az eltelt idő alatt megjelent egy albuma. Aminek a felvételeit igazából ő pénzelte. És a lemezsokszorosítást is. És igazából a terjesztést is. De nyert lemezenként 1 fontot. Igaz csak 150-et adott el belőle. A barátok vettek szánalomból. 

A giccs tökéletes kellékei:

  • fehér lenvászon
  • padlás
  • vakolatlanság
  • nagyon sok fehér anyag ("linen")
  • mezítlábasság
  • Emanuelle sorozat féle homályosítás
  • mímelt rekedt hang, mint megannyi honi és nemzetközi rockbandában
  • cabernet sauvignon bemondás
  • és persze galambelengedés (én is most engedtem el egyet)

Óriási barom :))

Ha még nem ismernéd, nem is fogod:

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr191380139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

potter 2009.09.16. 08:58:27

David Brent for President!

Tegnap a 4-es villamoson egy csapat Scooter pólós fiatal azt harsogta, hogy "Ogi, Ogi, Ogi, oink, oink, oink!" Aki Office fan volt a vilin, az tuti magában mosolygott. Én így tettem.

Legnagyobb David Brent mondás EVÖR:

"What is the single most important thing for a company? Is it the building? Is it the stock? Is it the turnover? It's the people, investment in people. My proudest moment here wasn't when I increased profits by seventeen per cent, or cut expenditure without losing a single member of staff. No. It was a young Greek guy, first job in the country, hardly spoke a word of English, but he came to me and he went, 'Mr. Brent, will you be the Godfather to my child?', so. (beat) Didn't happen in the end. We had to let him go, he was rubbish. He was rubbish."

Ernoke 2009.09.16. 16:08:24

a _nővel való összeveszés_ is nagyon kellett bele, aminek a végén a nő lassítva, széttárt karokkal haragoskodik el, a faszi meg ottmarad szomorkodni.

Thai 2009.09.16. 22:35:33

szellőfújta tincs!

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.09.16. 23:39:07

"Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow."
David Brent

Jó éjt!

mama ottmarad 2009.09.17. 10:31:50

Lejött a sminkem hüpp :( Nagy - szin - pad !

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása